Мирослава | Дата: Среда, 09.01.2013, 20:58 | Сообщение # 1 |
 Я ПРАВА АПРИОРИ)))))
Статус: Offline
| Ко Господу нашему Иисусу Христу Молитва 2
Благодарю Тя, Господи Боже мой, яко не отринул мя еси грешнаго, но общника мя бытии святынь Твоих сподобия еси. Благодарю Тя, яко мене недостойнаго причаститися пречистых Твоих и небесных Даров сподобия еси. Но Владыко Человеколюбче, нас ради умертый же и воскресый, и даровавый нам страшная сия и животворящая Таинства, во благодеяние и освщение душ и телес наших, даждь бытии сим и мне во исцеление души же и тела, во отгнание всякаго сопротивнаго, в просвещение очию сердца моего, в мир душевных моих сил, в веру непостыдну ,в любовь нелицемерну, во и сполнение премудрости, в соблюдение заповедей Твоих, в приложение Божественныя Твоея благодати, и Твоего Царствия присвоение: да во святыни Твоей теми сохраняемъ, Твою благодать поминаю всегда, и не к тому себе живу, но Тебе, нашему Владыце и Благодетелю; и такого сего жития изшед о надежди живота вечнаго, в присносущный достигну покой, ижеде празднующих глас непрестанный, и бесконечная сладость, зрящих Твоего лица доброту неизреченную. Ты бо еси истинное желание и неизреченное веселие любящих Тя, Христосе Боже наш, и Тя поет вся тварь во веки. Аминь
|
|
| |