Мирослава | Дата: Среда, 09.01.2013, 23:01 | Сообщение # 1 |
 Я ПРАВА АПРИОРИ)))))
Статус: Offline
| Ко Господу нашему Иисусу Христу Молитва 1
Тебе, Боже, единому Благому и Непамятозлобному, исповедую грехи моя; Тебе припадаю, вопия, недостойный: согреших, Боже, согреших, и несмъ достоин воззрети на высоту небесную от множества неправд моих. Но Боже мой, даруй ми слезы умиления ,единый Блаже и Милостивый, яко да ими Бога умоляю, очиститься прежде конца от всякаго греха; страшно бо и грозно место имам пройти, тела разлучився, и множество мя мрачное и бесчеловечное демонов срящет, и никтоже в помощь спутствуяй или избавляй. Тем припадаю Твоей благости, не предаждь обидящим мя, ниже да похваляться о мне врази мои, Благий Боже , ниже да рекут:в руки наша пришел еси и нам предан еси . Ни, Боже, не забуди щедрот Твоих и не воздаждь ми по беззаконияем моим, и не отврати лица Твоего от мене; но Ты, Боже, накажи мя, обаче милостию и щедротами, враг же мой да не возрадуется о мне, но угаси его на мя прещения и все упраздни его действо. И даждь ми к Тбе путь неукорный, Благий Боже, занеже, и согрешив, не прибегох ко иному врачу и не простерх руки моея к богу чуждему. Не отрини убо моления моего, но услыши мя Твоею благостию и утверди мое сердце страхом Твоим; и да будет благодать Твоя на мне , Боже, яко огнь попаляяй нечистыя во мне помыслы. Ты бое си, Боже, свет паче всякаго света, радость паче всякия радости, упокоение паче всякаго упокоения, жизнь истинная и спасение, пребывающее во веки веков. Аминь
|
|
| |
LauriRuine | Дата: Пятница, 20.01.2017, 16:41 | Сообщение # 2 |
 Сержант
Статус: Offline
| Play Grand Fuck Auto For Free! Welcome to the world of Grand Fuck Auto! This is a brand new interactive adult sex game based on one of the most popular games in the world "GTA"! In this dirty game you can make almost anything happen. There are no limits with Grand Fuck Auto and everything is 100% raw and uncensored. Join the world of millions of online players and start experiencing the most realistic and intense sex you’ve never had. Start off by creating your character and joining an interactive world of thousands of other horny people. Have the most hardcore sex you can ever imagine including: anal, double penetration and any other sexual position you can think up. We’ve put hundreds of hours into developing the most realistic and intense sexual based game out on the market today. Grand Fuck Auto raises the bar with unbelievable and beautiful graphics to keep you addicted and begging for more. If you are looking for hookers or just hooking up with a sexy slut then this game is for you! Start interacting and enjoying the best new X-rated sex game today! Did you love playing GTA? Now it's time to play the XXX rated version! Now you can have it all; hardcore fucking, blowjobs & hookers! Try Grand Fuck Auto for free today! http://goo.gl/ctnCqc
|
|
| |